Servei d'Informació i Atenció a les Dones - SIAD Garraf

El SIAD Garraf (Servei d’Informació i Atenció a la Dona) és un Servei d’àmbit comarcal adreçat a dones dels municipis de menys de 20.000 habitants (Cubelles, Canyelles i Olivella), així com a les persones, entitats i col·lectius que treballen per a la igualtat entre dones i homes.

El SIAD Garraf té com a finalitat donar resposta a les demandes d’informació i atenció de les dones, potenciar els seus processos d’autonomia  i contribuir a la superació de totes les situacions de desigualtat de gènere.

Les actuacions del SIAD Garraf s’emmarquen dins el Pla de Polítiques de Dones del del Consell Comarcal del Garraf i estan vinculades als circuïts d’atenció local per a l’abordatge de la violència masclista.

 Es desenvolupen a través de tres àmbits de treball:  

Adreçat a:

Dones majors de 18 anys, entitats, municipis, associacions, professionals i col·lectius que treballin per la igualtat entre dones i homes.

Contacte:

Per a accedir al servei cal posar-se en contacte amb els serveis socials bàsics dels municipis de Canyelles, Cubelles o Olivela o concertar una entrevista mitjançant trucada telefònica, via correu electrònic, o personalment al Consell Comarcal del Garraf:

  • Tel. 938 100 410
  • siad@ccgarraf.cat
  • Plaça Beatriu de Claramunt, 5-8. Vilanova i la Geltrú.

Horaris:
De dilluns a divendres de 8 a 15 h i dijous d’hivern (del 16/09 al 14/06) també de 16 a 19 h. Cal concertar entrevista.

Serveis d'atenció 24 hores:

La Generalitat de Catalunya disposa d'un telèfon gratuït d'atenció a les dones víctimes de la violència masclista que funciona 24 h  al dia els 365 dies de l'any: 900 900 120.

El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, ofereix informació i assessorament jurídic en matèria de violència de gènere, a través del número 016. També es poden fer consultes per correu electrònic 016-online@msssi.es

Darrera actualització: 04.07.2023 | 12:29