El Consell Comarcal del Garraf convoca un concurs de disseny del cartell pel Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

Divendres, 16 d'octubre de 2020 a les 00:05

L’obra ha de recollir la temàtica de prevenció de les quatre violències masclistes: psicològica, física, sexual i ambiental

El Consell Comarcal del Garraf convoca un concurs de disseny del cartell per a la campanya de sensibilització del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, que es commemora el 25 de novembre. Aquesta és una iniciativa del Servei d’Informació i Atenció a les Dones - SIAD Garraf, amb la finalitat de reunir obres que es faran servir per a la campanya de prevenció de la violència contra les dones. Amb aquesta campanya es pretén sensibilitzar la població sobre les diferents violències masclistes que reben les dones, per a construir una societat igualitària, justa i lliure de violències.

La convocatòria està dirigida a dones empadronades als municipis de Canyelles, Cubelles i Olivella, sense límit d’edat. La temàtica del cartell haurà d’estar relacionada amb la campanya “25 N. Dia Internacional per a l’Eliminació de la violència envers les dones. ATUREM-LA!”. L’obra ha de recollir la temàtica de prevenció de quatre violències masclistes: psicològica, física, sexual i ambiental. Hi haurà de constar el text: “Aturem-la!”. Les obres presentades han de ser originals i inèdites.

Pel que fa al format del disseny, el cartell ha de tenir una mida de 60 cm per 30 cm, en sentit vertical. Els originals han de ser aptes per a la reproducció en quadricromia (tots els colors). Les obres s’han de presentar sobre un suport rígid per tal de facilitar-ne l’exposició i el trasllat. Cada participant pot presentar un màxim de 2 obres.

Els treballs es poden presentar des del dia 19 d’octubre fins al 9 de novembre, ambdós inclosos, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) del Consell Comarcal del Garraf (Plaça Beatriu de Claramunt, 5-8 de Vilanova i la Geltrú), en horari de 9 a 14 hores, amb cita prèvia al Registre i mitjançant instància que estarà a disposició de les persones interessades a la mateixa oficina, o aquí

La decisió del jurat serà inapel·lable i s’adoptarà en base a la qualitat artística de les obres, els seus valors creatius i d’innovació, a més de la relació d’originalitat amb el tema proposat i la forma en què es tracta la realitat que es reprodueix.

Hi haurà un únic premi de 400 € per la persona guanyadora (subjecte a retenció en concepte d’IRPF.). Totes les obres presentades seran exposades al Consell Comarcal del Garraf i/o als municipis de Canyelles, Cubelles i Olivella, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Les bases del concurs es poden consultar aquí.

Darrera actualització: 09.09.2022 | 10:19