Taller “Habilitats davant els reptes de la criança”

Del 15 d'abril a les 00.00 h al 25 de novembre de 2024 a les 00.00 h

Per acompanyar a mares amb fills i filles d’entre 3 i 14 anys, amb un conjunt d’eines educatives per resoldre els dubtes i les inseguretats que es tenen al voltant de la important tasca de connectar amb els infants per educar-los i conviure-hi.

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones – SIAD Garraf organitza el taller “Habilitats davant els reptes de la criança” per acompanyar mares amb fills i filles d’entre 3 i 14 anys, amb un conjunt d’eines educatives per resoldre els dubtes i les inseguretats que es tenen al voltant de la important tasca de connectar amb els fills per educar-los i conviure-hi.

Amb aquest taller es vol crear un espai de reflexió compartida sobre la vivència de ser mares, a partir d’aspectes i situacions de la vida quotidiana, per identificar els models de criança, la gestió dels conflictes i de les emocions, la comunicació, les normes i el límits, i les xarxes de suport. Es tracta d’acompanyar a les mares en la definició i construcció del seu propi rol, més que de mostrar i assumir un “rol ideal” presentat per persones “expertes”.

El taller comença el dia 15 d’abril i finalitzarà el 25 de novembre de 2024. Les sessions són gratuïtes i es faran cada quinze dies, els dilluns de 15 h a 16:30 h al Centre Violeta de Cubelles. Les dones poden incorporar en qualsevol moment, per tant no hi ha data límit de inscripció.

Més informació i nscripcions al Servei d’Informació i Atenció a les Dones - SIAD Garraf: telèfon: 683 136 803, correu electrònic: siad@ccgarraf.cat

Darrera actualització: 14.03.2024 | 09:37