El Servei d’Informació i Atenció a les Dones comença un projecte de suport emocional per a infants

Dilluns, 7 de febrer de 2022 a les 00:00

El projecte busca fomentar les relacions saludables, a través de la identificació i la gestió de les emocions.

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones – SIAD Garraf ha començat un taller de suport emocional per a infants, que busca fomentar les relacions saludables, a través de la identificació i la gestió de les emocions. Aquesta iniciativa forma part de les accions de prevenció i treball comunitari del SIAD Garraf, i està adreçada a totes les famílies de Canyelles i Olivella, que hi estiguin interessades.

El primer taller es va iniciar dimarts passat a Olivella, amb la participació de 8 menors d’entre 7 i 11 anys. Els tallers són dinamitzats per les psicòlogues del SIAD i tenen una durada de 10 sessions quinzenals, en les quals es fomenta l'aprenentatge d'habilitats socials i la millora de l'autoestima.

El dimarts 22 de febrer començarà un altre taller a Canyelles a l'espai Can Dori. Les famílies interessades a participar-hi, poden enviar un correu a siad@ccgarraf.cat o trucar al 663 247 167. Aquests tallers tindran continuïtat al llarg de tot l’any, així quan finalitzi un grup, s’iniciarà el següent.

El SIAD Garraf és un servei adreçat a dones dels municipis de menys de 20.000 habitants així com a les persones, entitats i col·lectius que treballen per a la igualtat entre dones i homes, i es gestiona en col·laboració amb els ajuntaments de Cubelles, Canyelles i Olivella. La seva finalitat és donar resposta a les demandes d’informació i atenció de les dones, potenciar els seus processos d’autonomia i contribuir a la superació de totes les situacions de desigualtat de gènere. Les actuacions del SIAD Garraf s’emmarquen dins del Pla de Polítiques de Dones del Consell Comarcal del Garraf.

Darrera actualització: 05.09.2022 | 07:39