Ester Pérez Massana guanya el primer concurs de cartells del 25N

Dilluns, 23 de novembre de 2020 a les 00:00

Aquest concurs s’emmarca dins les línies estratègiques d’acció contra la violència masclista i de reconeixement del lideratge i la participació de les

Ester Pérez Massana ha guanyat el primer concurs de disseny del cartell per a la campanya de sensibilització del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, convocat pel Consell Comarcal del Garraf dins del Pla de polítiques de dones.

Aquest concurs s’emmarca dins les línies estratègiques d’acció contra la violència masclista i de reconeixement del lideratge i la participació de les dones. Aquestes estratègies tenen l’objectiu de disminuir l’impacte de les violències masclistes i avançar en la seva eradicació, mitjançant la sensibilització i conscienciació a la ciutadania en la tolerància zero vers la violència masclista, així com contribuir a  visibilitzar i potenciar la participació de les dones de Canyelles, Cubelles i Olivella en la vida social i cultural de la comarca.

El passat 18 de novembre, el jurat del concurs es va reunir al Consell Comarcal del Garraf, i va valorar les sis obres presentades de cinc dones participants: dos de Olivella, dos de Cubelles i una de Canyelles. La suma de les puntuacions de cada obra ha donat com a guanyadora l’obra d’Ester Pérez Massana, tant  per la creativitat per plasmar el concepte de les múltiples violències que reben les dones, com per l’impacte visual. El cartell guanyador es farà servir per a la campanya de prevenció de la violència contra les dones i per sensibilitzar la població sobre les diferents violències masclistes, per a construir una societat igualitària, justa i lliure de violències.

L’obra serà presentada a l’acte que es realitzarà via telemàtica el dimecres 25 de novembre per commemorar el Dia internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones. Aquest acte serà presentat i conduït per Nelson Araujo conseller comarcal de Gent Gran, Igualtat, Feminisme i LGTBI. Hi participarà també Renata Bedós Stout, presidenta de l'Àrea de Serveis Socials i Sanitat, qui farà la lectura del manifest del 25N i Rosa Ramírez Jiménez, tècnica del Servei d’Informació i Atenció a les Dones - SIAD Garraf, qui parlarà sobre la violència masclista en temps de pandèmia als nostres. Finalment, Ester Pérez Massana, artista guanyadora, explicarà la seva obra. L’acte es podrà seguir en directe al canal del Consell Comarcal del Garraf a youtube www.youtube.com/ccgarraf

Darrera actualització: 09.09.2022 | 09:16