Activitat física per a persones grans

Som-hi!

Contribuïm a la creació i emissió del programa de televisió d'activitat física Som-hi! , especialment adreçat a persones grans. Aquest espai, que s’emet per Canal Blau TV, va néixer a finals de l’any 2020 arran del tancament dels casals municipals de gent gran per la pandèmia, i gràcies a la iniciativa del Consell Consultiu de la Gent Gran del Garraf i de la col·laboració dels sis ajuntaments de la comarca.

Enguany, a més de les classes de gimnàstica de manteniment per a la segona i la tercera edat que ofereix la pedagoga de dansa Sílvia Paretas, per tonificar, augmentar la resistència i l’elasticitat de les persones, s’han incorporat altres professionals especialistes en diferents disciplines i s’han incrementat les emissions.

Entre les noves activitats s’ofereix ioga amb la professora Vinyet Parés, que mostra com tenir cura de la salut física, mental i emocional, a través de la respiració, els moviments hipopressius, la relaxació i la millora de la consciència corporal.

Així mateix es pot gaudir de balls en línia amb la mestra especialitzada en educació física Celia Vidueira, que practica ritmes diversos a partir de petites coreografi­es individuals, per afavorir la memòria i coordinació psicomotriu.

Igualment, es poden fer classes de tai-txi, dirigides per Laura Caamaño, instructora de l'escola Evafilm. Aquesta disciplina milenària permet millorarar l'equilibri del nostre cos i la nostra ment, a través de moviments suaus basats en la respiració i l'harmonia.

El programa té una durada de vint-i-cinc minuts i es pot veure durant tota la setmana: de dilluns a divendres a les nou del matí. El dissabte i el diumenge s’ofereixen repeticions en bloc dels programes setmanals, també a partir de dos quarts de nou del matí.

Tots els programes es poden veure al web de Canal Blau TV 

https://canalblau.alacarta.cat/Som-hi

 

Darrera actualització: 24.03.2023 | 16:14
Darrera actualització: 24.03.2023 | 16:14