Activitat física per a persones grans

Som-hi!

Contribuïm a la creació i emissió del programa de televisió d'activitat física Som-hi! , especialment adreçat a persones grans. Aquest espai, que s’emet per Canal Blau TV, va néixer a finals de l’any 2020 arran del tancament dels casals municipals de gent gran per la pandèmia, i gràcies a la iniciativa del Consell Consultiu de la Gent Gran del Garraf i de la col·laboració dels sis ajuntaments de la comarca.

Enguany s’ofereixen les següents classes:

Dilluns a les 9 h. Taitxí, amb Laura Caamaño. Per millorar l'equilibri del nostre cos i la nostra ment, a través de moviments suaus basats en la respiració i l'harmonia.

Dimarts a les 9 h. Gimnàstica de manteniment amb Sílvia Paretas. Per tonificar, augmentar la resistència i l’elasticitat.

Dijous a les 9 h. Ioga Kundalini amb Lali Jassjeev Kaur. Per millorar l’elasticitat, estimular el sistema immunitari, augmentar la concentració i ampliar la nostra consciència.

Divendres a les 9 h. Balls en línia amb Rocío Delgado. Per gaudir amb la pràctica de coreografies senzilles, amb les quals practicarem el dinamisme corporal i la coordinació, per començar el dia amb vitalitat i optimisme.

El programa té una durada de vint-i-cinc minuts i es pot veure durant tota la setmana: de dilluns a divendres a les nou del matí. El dissabte i el diumenge s’ofereixen repeticions en bloc dels programes setmanals, també a partir de dos quarts de nou del matí.

Tots els programes es poden veure al web de Canal Blau TV 

https://canalblau.tv/category/programes/som-hi/