Inscripcions jornada "Un pas endavant. Gaudint de la professió".

Tanca Formulari

III Jornada de l'Àmbit de la Dependència Gent Gran Garraf

Gent Gran Garraf va néixer l'any 2018 fruit de la inquietud i la necessitat de compartir, treballar coordinadament i crear sinergies entre els diversos centres d’atenció i cura de les persones amb dependència de la comarca.

Cinc anys després, i amb una pandèmia pel mig, les cinc entitats creadores d’aquest projecte: Fundació Casa d’Empara, Fundació Redós de Sant Josep i Sant Pere, Fundació Hospital Sant Joan Baptista de Sitges, Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf (CSAPG) i l’Organisme Autònom Municipal d’Assistència Integral Social i Sanitària (AISSA), hem cregut oportú organitzar una nova jornada amb un caire diferent, posant en majúscules el VALOR de tots els professionals, reconeixent les seves inquietuds, motivacions i  emocions.

UN PAS ENDAVANT, gaudint de la professió és la primera de dues jornades de l'àmbit de la dependència que es proposa realitzar de manera col·laborativa i en el marc del projecte “Garraf, comarca cuidadora”. 

La Jornada es realitzarà el dia 16 de juny, de 8:30 a 14 h, a la sala d'actes de l'Hospital Residència Sant Camil: Ronda de Sant Camil s/n. Sant Pere de Ribes.

Procés d'inscripció: 

  1. Omplir i enviar aquest formulari.
  2. Fer una transferència de 15 € al compte ES84 - 2100 – 1906 – 8102 – 0000 - 2260, de l'entitat Caixabank, amb la referència: Jornada Gent Gran Garraf i el nom i cognom de la persona.
  3. Enviar el comprovant del pagament al correu comarcacuidadora@ccgarraf.cat

Data límit d'inscripció: dilluns 12 de juny a les 14 h. 

 

Protecció de dades

Per tal de realitzar la petició, necessitem el vostre consentiment exprés i, per tant, caldrà que marqueu la casella “SÍ, DONO EL MEU CONSENTIMENT”.

Abans de prestar el vostre consentiment cal que llegiu la informació de protecció de dades següent:

Responsable: 

Consell Comarcal del Garraf
Adreça: Plaça Beatriu de Claramunt, 5-8, 08800 Vilanova i la Geltrú
Telèfon: 938 100 400
Correu electrònic: ccgarraf@ccgarraf.cat

Finalitat:

Gestió de l’enviament dels formulari.

Legitimació:

Consentiment de la persona interessada.

Destinataris:

Les dades no seran cedides a tercers, tret d’una obligació legal.

Exercici de drets:

Podreu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i limitació en el tractament de les vostres dades a través de la seu electrònica.

Més Informació:

Podeu trobar més informació a l'apartat de protecció de dades


Darrera actualització: 12.04.2023 | 13:34
Darrera actualització: 12.04.2023 | 13:34