Acredita't - Acreditació de competències professionals

El Servei d’acreditació de competències professionals és un servei permanent de l’Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya de la Generalitat de Catalunya.

Ofereix l'oportunitat d’aconseguir una certificació oficial mitjançant la demostració d’allò que és capaç de fer, a partir de:

  • La seva experiència professional.
  • La seva formació no reconeguda oficialment.

La persona usuària del servei ha de participar en un seguit d’entrevistes, que preferentment són virtuals, en les quals ha de demostrar les seves competències professionals.

En acabar el procediment, si la persona usuària demostra que ha adquirit les competències, podrà convalidar o completar la formació d’un certificat de professionalitat o un títol de Formació Professional.

Abans de la inscripció al servei d’acreditació de competències professionals és molt recomanable que la persona usuària s’adreci a un punt d’informació i orientació.

El Consell Comarcal del Garraf és un punt d’orientació i informació del servei d'acreditació de competències professionals, dona suport a les persones interessades i les acompanya en el procés telemàtic d’inscripció.

 

Persones destinatàries:

El servei s’adreça a aquelles persones que han acumulat, al llarg de la vida, competències professionals adquirides per diverses vies.


Cost per l'usuari:

Gratuït


Com sol·licitar-ho:

Els 365 dies de l’any en el web: https://fp.gencat.cat/ca/acreditacio/

De dilluns a divendres de 9 a 14 h al correu sanguera@ccgarraf.cat  i/o als telèfons 662 14 64 59 / 93 810 04 14


Darrera actualització: 18.07.2023 | 12:26