61. Treballar en xarxa amb ajuntaments i altres ens públics

Objectiu

  • Treballar en xarxa ajuntaments i altres ens del sector públic de la comarca.

Acció

  • Continuarem treballant i millorant els mecanismes de relació i cooperació amb els ajuntaments i/o altres ens del sector públic del Garraf.
  • Estudiarem i promourem nous projectes de futur, així com la recerca del seu finançament.
  • Treballarem amb els ajuntaments en el seguiment dels projectes i programes compartits a nivell comarcal.

ODS 11ODS 11ODS 11

Seguiment

El Consell Comarcal ha treballat amb els ajuntaments per a l'execució de projectes comarcals, especialment els programes europeus  FEDER (Eix 6, Eix 4 i PECT) i en el marc del Pacte per l'Ocupació, a més d'altres espais sectorials en les competències com Serveis Socials, Habitatge, Educació i Joventut.

També es mantenen relacions i projectes i treball compartit amb altres entitats de la comarca, per tal de compartir informació sobre projectes de treball, evitar duplicitats i col·laborar en la millora de la prestació dels serveis, concretament amb Node Garraf i la Mancomunitat Penedès - Garraf.

Al 2022 s'han plantejat noves línies de treball a on el Consell Comarcal actua com ens de coordinació, com és, la creació d'una àrea de prestació conjunta dels serveis de taxi, o bé, l'estudi de viabilitat de nous projectes comarcals que puguin ser susceptibles de ser presentats a rebre finançament europeu.

Dades generals:

ODS

Àrees:

Serveis generals i Organització

Àmbits:

Serveis generals

Covid19:

No

Estat d'execució:

75%
Darrera actualització: 22.09.2022 | 13:16