Llibres Projecte Traca

El projecte de prevenció de drogodependències "Traca", del Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Cubelles, Canyelles i Olivella, edita diversos llibres per treballar temes educatius i de prevenció amb joves i famílies.

La iniciativa dels llibres del Projecte Traca es va iniciar el 2016 amb “Una setmana per recordar”, un conte per a nens i nenes que acaben la primària, on a partir d’una història senzilla es convidava als pares a cercar espais de comunicació per introduir i parlar de temes com: el tabac, l’alcohol, afectivitat, dinàmiques familiars, models de família... en un moment de canvis en els nens i nenes i el seu pas de primària a secundària.

Després, al 2017, es va editar “Jo mai, mai...”, un conte adreçat a adolescents de 3r d’ESO per llegir a l'institut amb el professorat, i parlar de temes i situacions que els  preocupen: relacions afectives, drogues, sexualitat, assetjament, etc.

Al 2020 es va editar “Un món d’històries”, que a partir de relats quotidians i propers cerca la reflexió i l’apropament a mares i pares, i aporta diferents mirades educatives sobre la convivència amb adolescents, en què sovint es generen conflictes. El llibre recull històries amb llenguatge senzill i clar, on es podran veure reflectides les famílies i trobar idees i maneres de fer que els poden ser útils en aquesta etapa de la vida.

Darrera actualització: 25.05.2022 | 08:45