Referent d'inclusió i emancipació juvenil

Serveix que garanteix el suport i acompanyament integral a joves en situació d’alta vulnerabilitat: joves extutelats, joves migrats sols sense referents familiars, joves que surten del sistema de protecció, i joves en situació d’alt risc social per problemàtiques diverses. Aquest programa es concreta en el desplegament de professionals de proximitat especialitzats per facilitar el projecte de vida de les persones joves i garantir els seus drets de ciutadania i, en definitiva, la seva inclusió activa al territori. També es realitza un treball en xarxa amb agents de Joventut, Serveis Socials, Ocupació i altres per tal d'oferir els recursos més convenients en funció de les casuístiques personals i/o socials de cada jove.

L'educadora social encarregada del servei ofereix atenció a tots els ajuntaments de la comarca excepte Vilanova i la Geltrú, que compta amb referents propis.

Persones destinatàries:

Joves de 16 a 29 anys en situació de vulnerabilitat. Professionals dels serveis locals i comarcals que treballen amb joves.


Equip tècnic:

  • 650 81 50 50 (també whatsapp)
  • msales@ccgarraf.cat

Com sol·licitar-ho:

Contacte directe o derivació de serveis de Joventut, Serveis Socials Bàsics, SEAIA, Justícia Juvenil, educadors/es de carrer, entitats socials, etc.


Darrera actualització: 02.10.2023 | 12:42