76. Donar continuïtat al treball compartit del Pacte per l’Ocupació del Garraf

Objectiu

  • Donar continuïtat al treball compartit del Pacte per l’Ocupació del Garraf que es realitza amb els ajuntaments de Canyelles, Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes, Sitges i Vilanova i la Geltrú, l’Agència de Desenvolupament Node Garraf, la Universitat Politècnica de Catalunya, els sindicats UGT i CCOO, la Federació Empresarial del Gran Penedès, la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d’Educació i el propi Consell Comarcal del Garraf, d’acord amb el compromís d’una acció comarcal per al desenvolupament econòmic i la generació de llocs de treball al Garraf.

Acció

  • Avaluarem i redefinirem els objectius del Pacte per a l’Ocupació al Garraf per a enforcar-nos en les conseqüències de la Covid-19 al territori.
  • Impulsarem la proposta de Reactivació de l’Espai Econòmic al Garraf que inclou mesures de resposta immediata en l’àmbit de la mobilitat, el comerç, l’àmbit agroalimentari, el de l’hostaleria, el turisme, la indústria, la cultura, la construcció, els autònoms, l’àmbit laboral, la formació i l’ocupació, la planificació i l’àmbit de nova normalitat. Contractarem dues persones per executar, coordinar i fer el seguiment d’aquest Pla
  • Impulsarem el Pla Estratègic d’Activitat Econòmica, amb l’objectiu de formular estratègies i determinar accions a implementar per orientar la comarca a espais de creixement econòmic, fer-la més competitiva i dotar-la de fortaleses oportunitats per afavorir la inversió, la iniciativa, l’emprenedoria i l’atractivitat. Encarregarem l’elaboració d’aquest Pla a l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf.
  • Gestionarem de forma telemàtica i telefònica els programes d’ocupació conjuntament amb els ajuntaments per facilitar l’atenció a la ciutadania durant els mesos de confinament.

ODS 1ODS 1ODS 1ODS 1ODS 1

Seguiment

Dades generals:

ODS

Àrees:

Cultura, Patrimoni, Ocupació i Esports

Àmbits:

Ocupació

Covid19:


Estat d'execució:

100%
Darrera actualització: 22.09.2022 | 13:21