Maleta pedagògica "El dret d’asil" de CEAR

Presentació de la maleta pedagògica elaborada per CEAR

Què no voldries oblidar si haguessis de fugir de casa teva a tota pressa?

Malauradament, milions i milions de persones de tot el món s’han hagut d’enfrontar a aquesta pregunta. Per això, des de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, hem escollit una maleta com a símbol d’aquest viatge educatiu i d’acompanyament, que té com a objectiu la inclusió de les persones refugiades a la nostra societat.

Aquesta maleta és un recull d’eines i recursos pedagògics per a diferents etapes educatives, per a combatre els principals rumors i estereotips envers la població refugiada i contribuir a afavorir la inclusió d’aquets col· lectiu a la nostra societat. Alhora vol rebatre el discurs discriminatori i xenòfob que està sorgint en alguns municipis i fomentar actituds de solidaritat i justícia.

El seu objectiu és l’enfortiment de les capacitats, habilitats i actituds individuals i col· lectives necessàries per promoure les condicions de vida digna per a totes les persones, a casa nostra i a fora. Per aconseguir-ho, inclou activitats que fomenten valors i promouen la participació dels infants, joves i persones adultes amb un enfocament vivencial i una visió crítica amb les causes que generen els desplaçaments forçats.

Dades generals:

Darrera actualització: 13.05.2022 | 14:04