Exposició "Refugiats, per què?"

Presentació de l'exposició:

Reivindicar el dret d’asil, fomentar l’acollida i generar actituds solidàries cap als refugiats que s'escapen de la violència, és imprescindible.

Però és insuficient. Cal treballar sobre les causes que aboquen milions de persones a fugir de casa. No podem deixar que els conflictes s’eternitzin, ni promoure guerres que acaben provocant desastres humanitaris, ni ignorar el patiment de milers de persones en molts llocs del planeta.

L’exposició Refugiats, per què? vol ampliar la mirada més enllà de la reacció solidària davant la crisi de refugiats dels darrers anys i contribuir a promoure canvis globals i estructurals que facin possible posar fi a les causes que cada dia obliguen milers persones a fugir de casa seva. Perquè ningú no vol ser refugiat.

El Consell Comarcal del Garraf posa a disposició dels ajuntaments, centres educatius, centre cívics, entitats i biblioteques de la comarca aquesta exposició, gràcies a un acord de col·laboració amb FundiPau i al suport de la Diputació de Barcelona en el marc del programa Garraf per la Pau. La sol·licitud s'ha de formalitzar omplint aquest formulari.

 

Dades generals:

Darrera actualització: 13.05.2022 | 13:53