Guia de serveis i recursos per a la Gent Gran del Garraf

La Guia de serveis i recursos per a la Gent Gran del Garraf és el reflex del treball conjunt en el marc del projecte "Garraf, comarca cuidadora" en pro de l’atenció integrada a les persones i de l’envelliment actiu. Des de totes les institucions de la comarca tenim el ferm compromís de treballar perquè les persones, independentment de l’edat puguem desenvolupar una vida activa i de qualitat.

Aquesta és una iniciativa de la Comissió permanent del Consell Consultiu de la Gent Gran, en el marc del projecte compartit Garraf, comarca cuidadora que ha merescut el suport dels ajuntaments i les entitats de la comarca.

El compromís és contribuir a un canvi de paradigma en el model d’atenció a les persones que possibiliti una vida autònoma, amb serveis de proximitat de qualitat, on la innovació hi tingui un protagonisme cabdal.

Al Garraf hem estat pioners en aquest treball conjunt per fomentar l’envelliment actiu i millorar la qualitat de vida de les persones grans i cal seguir treballant per avançar en assolir aquest canvi de model.

Per garantir una vida sana i promoure el benestar social per a totes les persones, fomentar l’envelliment actiu i la millora de la qualitat de vida i la vida autònoma de les persones, necessitem el compromís, la generositat i la col·laboració de totes les administracions públiques i les entitats del sector de la salut, l’atenció primària, els hospitals, els serveis socials, les residències i centres de dia, així com entitats de l’àmbit de la innovació i la tecnologia, i de la societat civil, per avançar junts en aquest compromís.

Aquesta guia és una aportació a l’objectiu d’esdevenir, des de tots els racons dels sis municipis del Garraf, una comarca cuidadora. Hi trobareu la informació de tots els serveis del Garraf que estan compromesos amb la salut, l’envelliment actiu i els nous models per una vida més autònoma.

Darrera actualització: 01.03.2023 | 13:31