Segona reunió de la Taula de l’Automoció del Garraf

Dimecres, 25 de maig de 2022 a les 00:00

Durant la sessió, els agents públics i privats van participar en dinàmiques de.rup per a identificar les necessitats de formació del sector

Ahir es va celebrar la segona reunió de la Taula de l’Automoció del Garraf amb presència d’empreses, representants del sector de l’educació, UPC i instituts, sindicats i ajuntaments de la comarca.

Durant la sessió, els agents públics i privats van participar en dinàmiques de grup per a identificar les necessitats de formació del sector, tant tècniques com transversals, així com els recursos, problemàtiques i oportunitats que existeixen. Es va debatre també sobre els perfils professionals difícils de cobrir per les empreses de la cadena de valor del sector de l’automoció.

La Taula de l’Automoció, que coordinen conjuntament el Consell Comarcal del Garraf i la Federació d’Empresaris Penedès Garraf, en el marc del Pacte per a l’Ocupació del Garraf, es va constituir al març d’aquest any, amb l’objectiu de determinar les necessitats d’aquest sector i d’elaborar una estratègia conjunta per a impulsar-lo.

Darrera actualització: 25.05.2022 | 12:54