S'amplien els horaris per tramitar l'IdCat, amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya

Dijous, 28 de gener de 2021 a les 00:00

Amb el certificat digital es pot demanar el vot per correu al web www.correos.es, fins al 5 de febrer.

El Consell Comarcal del Garraf ha ampliat els horaris d’atenció ciutadana per tramitar el certificat digital IdCat, amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 14 de febrer.

Per la situació sanitària derivada de la Covid-19 es recomana sol·licitar el vot per correu per reduir la presència de persones votants als col·legis electorals. Aquest tràmit es pot fer amb certificat digital al web www.correos.es, fins al 5 de febrer.

Les persones interessades a sol·licitar l’idCAT al Consell Comarcal del Garraf poden demanar cita prèvia aquí. L’horari d’atenció serà de 9:00 a 13.45 h de dilluns a divendres, i els dijous també a la tarda, de 16:00 a 18:45 h, a partir de demà, 29 de gener i fins al 5 de febrer.

El certificat digital permet fer diversos tràmits amb les administracions públiques, com presentar la declaració de la Renda a l’Agència Tributària (AEAT), obtenir l’informe de vida laboral de la Seguretat Social o el certificat d’antecedents penals que ofereix el Ministeri de Justícia, entre d’altres.

Darrera actualització: 05.09.2022 | 16:54