Lliurats els guardons Empresa Origen Garraf, en la seva segona edició

Dijous, 16 de setembre de 2021 a les 00:00

L’objectiu d’aquesta convocatòria anual és reconèixer les bones pràctiques d’empreses i entitats compromeses amb l’entorn social i econòmic.

Aquest dimecres, a Finca Mas Solers, a Sant Pere de Ribes, s’ha fet proclamació i lliurament dels Premis Origen Garraf, en la seva segona edició.

L’objectiu d’aquesta convocatòria anual és reconèixer les bones pràctiques d’empreses i entitats compromeses amb l’entorn social i econòmic. Com en la primera edició, el palmarés d’enguany el componen sis organitzacions guardonades.

Els reconeixements a la Fundació Hospital Sant Joan Baptista, la Fundació Sitges Festival Internacional de Cinema de Catalunya i la Fundació Ave Maria -totes tres de Sitges- han coincidit amb els de la Taverna La Premsa i el celler Vega de Ribes -aquestes dues de Sant Pere de Ribes- i l’editorial El Cep i la Nansa, de VIlanova i la Geltrú.

El veredicte del jurat ha valorat les trajectòries i les aportacions d’aquestes organitzacions a l’espai comarcal del Garraf, en uns casos des del vessant social i en altres des del punt de vista cultural; sempre tenint en compte la contribució d’aquestes empreses i entitats a l’entorn socioeconòmic.

Les sis alcaldesses de la comarca del Garraf han presidit l’acte que ha aplegat prop d’un centenar d’assistents; representants dels agents socials, econòmics i del coneixement i de les empreses que optaven als guardons.

Els Premis Origen Garraf estan promoguts des del Pacte per l’Ocupació i en la seva organització hi participen els Ajuntaments, el Consell Comarcal del Garraf i l’Agència NODE Garraf.

La presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Mònica Gallardo, en representació de les entitats que formen part del Pacte per l'Ocupació del Garraf, ha donat la benvinguda a l’acte a través d’un vídeo en què ha felicitat les empreses premiades i ha afirmat que "els guardons que s’ha lliurat són la mostra més clara del talent, la vitalitat, de la capacitat, del present i, sobre tot, del futur que podem construir en aquesta comarca".

Gallardo també ha destacat “el compromís de continuar treballant no només amb les sis alcaldies de la comarca, sinó amb tots els agents privats que fan possible que continuem construint aquest camí tots plegats, per solidificar el present i, sobre tot, fer possible que aquests reptes els puguem treballar conjuntament”, i ha ressaltat que "aquest compromís de treball conjunt el materialitzarem ben aviat amb l’aprovació del Pla Estratègic d’Activitat Econòmica del Garraf”.

Darrera actualització: 09.05.2022 | 12:20