La comissió “Gent Gran Garraf” organitza la III jornada de l’àmbit residencial adreçada a professionals

Divendres, 5 de maig de 2023 a les 00:00

La jornada té com a títol “Un pas endavant. Gaudint de la professió” i se centrarà en el valor de les persones que treballen en aquest sector.

La comissió “Gent Gran Garraf”, integrada per la Fundació Casa d’Empara, la Fundació Redós de Sant Josep i Sant Pere, la Fundació Hospital Sant Joan Baptista de Sitges, el Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf (CSAPG), i l’Organisme Autònom Municipal d’Assistència Integral Social i Sanitària (AISSA), organitza la III Jornada adreçada a professionals del sector, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Garraf.

“Gent Gran Garraf” va néixer l'any 2018 fruit de la inquietud i la necessitat de compartir, treballar coordinadament i crear sinergies entre els diversos centres d'atenció i cura de les persones amb dependència de la comarca. En aquell moment i gràcies al treball compartit entre les entitats Gent Gran Garraf i el Consell Comarcal del Garraf es va realitzar una primera jornada de l'àmbit residencial a la comarca del Garraf, el 27 de setembre de 2018 a la Masia d'en Cabanyes.

Aquesta col·laboració ha suposat que posteriorment la III Jornada s’emmarqui en el projecte “Garraf, comarca cuidadora”, que impulsa el Consell Comarcal del Garraf i que està basat en el treball conjunt entre agents socials, econòmics i polítics en l’àmbit de l’envelliment actiu i la dependència, amb l’objectiu d’allargar la vida autònoma, incrementar els serveis de proximitat de qualitat i impulsar actuacions vinculades a la tecnologia.

Cinc anys després, i amb una pandèmia pel mig, s’ha cregut oportú organitzar una nova jornada adreçada a professionals, per conèixer les seves inquietuds, motivacions i emocions, i per promoure el coneixement en l'àmbit de la dependència, la formació, l'intercanvi entre professionals, la millora de la qualitat de vida de les persones assistides i el reconeixement professional dels equips humans.

La jornada “Una pas endavant, gaudint de la professió” es durà a terme el 16 de juny a la sala d'actes de l'Hospital Residència Sant Camil, se centrarà en el valor de les persones professionals del sector i comptarà amb la participació del conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Carles Campuzano i Canadés, en la cloenda.

La sessió comptarà amb dos ponències centrals: “Persones i emocions, què ens està passant?” a càrrec de Xavier Plana Virgili, Consultor, coach, conferenciant i formador, especialitzat en desenvolupament personal i organitzacional, i “La teva labor compta i suma: claus del teu benestar professional”, a càrrec de Joaquín Muñoz López, facilitador i expert en intel·ligència emocional.

L'organització de la jornada “Una pas endavant, gaudint de la professió” és el resultat del treball conjunt entre les entitats Gent Gran Garraf i el Consell Comarcal del Garraf que exerceix d'oficina gestora.

Per assistir-hi, cal fer inscripció prèvia omplint aquest formulari. Preu: 15€. Data límit d'inscripció: 12 de juny. Més informació: comarcacuidadora@ccgarraf.cat.

Darrera actualització: 05.05.2023 | 12:14