El Servei d’Atenció Integral - SAI Garraf commemora el dia contra la LGTBIfòbia

Divendres, 20 de maig de 2022 a les 00:00

S’han organitzat activitats als instituts de Canyelles, Cubelles i Olivella i s’han entregat llibres i guies de lectura de temàtica LGTBI.

Aquesta setmana el Servei d’Atenció Integral - SAI Garraf ha commemorat el dia contra la LGTBIfòbia, amb diverses activitats als municipis de Canyelles, Cubelles i Olivella.

S’han realitzat visites a totes les classes dels instituts dels tres municipis per a compartir amb l’alumnat els objectius d’aquesta diada, que se celebra el 17 de maig per a per recordar la necessitat garantir els drets de totes les persones del col·lectiu LGTBI.

Durant les visites també s’ha donat a conèixer a l’alumnat el Servei d’Atenció Integral que atén a les persones que pateixin, hagin patit o estiguin en risc de patir, discriminació o violència per raó de l’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere, amb la finalitat de donar respostes adequades, àgils, properes i coordinades a les seves necessitats.

També s’han entregat 3 llibres de temàtica LGTBI i una guia de lectures sobre diversitat afectiva, sexual i de gènere. L’alcaldessa d’Olivella, Marta Verdejo; la regidora d'igualtat de Cubelles, Pilar Juste; la regidora d’ensenyament de Cubelles, Esther Soler; i la regidora d'Igualtat LGTBIQ de Canyelles, Carmen Pilar Jelonch, han participat en les visites als centres dels seus municipis.

Aquestes activitats han estat  organitzades conjuntament des de la Comissió d’Igualtat que està integrada pel Consell Comarcal del Garraf, l’Ajuntament de Cubelles, l’Ajuntament de Canyelles i l’Ajuntament d’Olivella.

Darrera actualització: 20.05.2022 | 13:29