El Pacte per a l’Ocupació del Garraf convoca els guardons Empresa Origen Garraf edició 2021

Divendres, 11 de juny de 2021 a les 00:00

L’objectiu d’aquests guardons és fer un reconeixement a les empreses més arrelades al territori i més implicades en la millora de l’ocupació

El Pacte per a l’Ocupació del Garraf, juntament amb Node Garraf, convoca els guardons “Empresa Origen Garraf” edició 2021. Aquesta iniciativa sorgeix el 2019, com a mesura d’incentius a les empreses, per lluitar contra la precarietat laboral i per millorar de les condicions de les persones ocupades a la comarca.

L’objectiu d’aquests guardons és fer un reconeixement a les empreses més arrelades al territori i més implicades en la millora de l’ocupació, i en el desenvolupament econòmic de la comarca, així com posar en valor el treball d’aquestes empreses com a referents d’una gestió implicada amb l’entorn i les persones i, per tant, sostenible i socialment responsable.

Així mateix, es vol reconèixer a les empreses valors com la projecció de la imatge del territori a l’exterior, la contractació de persones de la comarca i de persones de col·lectius més vulnerables, la gestió amb proveïdors locals, així com la participació en entitats i serveis locals per al desenvolupament del territori, entre d’altres.

Aquests guardons són a títol exclusivament honorífic i no comporten cap dotació econòmica. Consistiran en una escultura de l’artista sitgetà Artur Duch i un diploma de reconeixement.

En la primera edició d’aquests guardons es van reconèixer les empreses Melià Sitges, Club Nàutic Garraf, El Cable Bar, Fundació el Redós de Sant Josep i Sant Pere, Finques Muntané i Productes Piqué, en un acte celebrat al Palau Maricel de Sitges el 4 de desembre de 2019. L’edició del 2020 es va suspendre a causa de la pandèmia.

Les bases dels guardons es poden consultar aquí. El termini de presentació de candidatures finalitza el 10 de juliol. L’acte de lliurament de premis es realitzarà el 15 de setembre a les 19 h, a la Finca Mas Solers, de Sant Pere de Ribes.

Darrera actualització: 05.09.2022 | 13:48