Jornada “Una pas endavant, gaudint de la professió”

Divendres, 16 de juny de 2023 de 08.30 h a 14.00 h

La jornada es durà a terme el 16 de juny a la sala d'actes de l'Hospital Residència Sant Camil, se centrarà en el valor de les persones professionals del sector. 

La comissió “Gent Gran Garraf”, integrada per la Fundació Casa d’Empara, la Fundació Redós de Sant Josep i Sant Pere, la Fundació Hospital Sant Joan Baptista de Sitges, el Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf (CSAPG), i l’Organisme Autònom Municipal d’Assistència Integral Social i Sanitària (AISSA), organitza la III Jornada adreçada a professionals del sector, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Garraf.

La jornada es durà a terme el 16 de juny a la sala d'actes de l'Hospital Residència Sant Camil, se centrarà en el valor de les persones professionals del sector i comptarà amb la participació del conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Carles Campuzano i Canadés, en la cloenda.

La sessió comptarà amb dos ponències centrals: “Persones i emocions, què ens està passant?” a càrrec de Xavier Plana Virgili, Consultor, coach, conferenciant i formador, especialitzat en desenvolupament personal i organitzacional, i “La teva labor compta i suma: claus del teu benestar professional”, a càrrec de Joaquín Muñoz López, facilitador i expert en intel·ligència emocional.

L'organització de la jornada “Una pas endavant, gaudint de la professió” és el resultat del treball conjunt entre les entitats Gent Gran Garraf i el Consell Comarcal del Garraf.

Per assistir-hi, cal fer inscripció prèvia omplint aquest formulari. Preu: 15€. Data límit d'inscripció: 12 de juny. Més informació: comarcacuidadora@ccgarraf.cat.

Darrera actualització: 24.05.2023 | 10:32