Prospecció Ocupacional

La prospecció ocupacional és una eina per al coneixement i potenciació del teixit empresarial, així com, per al foment de l’ocupació en el territori. És un element d’intermediació entre l’oferta i la demanda de treball, basat en la cooperació i la detecció de necessitats en matèria d’ocupació, establint un canal de comunicació, fluid i bidireccional, amb les empreses de la comarca.

Aquesta actuació es va iniciar a la comarca, l’any 2014, amb la participació conjunta del Consell Comarcal del Garraf i els ajuntament de Canyelles, Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes i Sitges. Compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i, la col·laboració amb Node Garraf, Agència de desenvolupament.

En les diverses edicions d’aquest programa, la prospecció ocupacional s’ha desenvolupat de forma progressiva i coordinada entre els organismes participants. De forma que la figura de la prospectora ocupacional s’ha anat consolidant amb unes tasques i accions determinades, per tal d’assolir els següents objectius:

  • Establir un canal de comunicació i col·laboració estable dels Serveis Locals d’Ocupació amb el teixit empresarial del territori.
  • Consolidar la prospecció ocupacional de les empreses amb una metodologia i coordinació comarcal.
  • Difondre entre les empreses els bons resultats obtinguts en persones contractades a partir de processos de selecció per competències.

Horari:

  • Dilluns a divendres de 8 a 14.30 h
  • Dijous de 8 a 14 h i de 15.30 a 19 h

(Servei descentralitzat en els municipis implicats)

 

Persones destinatàries:

Ajuntaments de la comarca.


Com sol·licitar-ho:

Tel. 93 810 04 00 (Ocupació)


Darrera actualització: 09.05.2022 | 11:55