Informe “Estudi dels efectes dels peatges de l’autopista C-32 a les comarques del Garraf i el Baix Penedès”

El Consell Comarcal del Garraf ha elaborat l’informe “Estudi dels efectes dels peatges de l’autopista C-32 a les comarques del Garraf i el Baix Penedès”, amb el suport de la Diputació de Barcelona. L’estudi respon a la voluntat dels ajuntaments i de les entitats del teixit econòmic i social de la comarca de conèixer els efectes i impactes dels peatges de la C-32 a les economies territorials del Garraf i del Baix Penedès, segons l’acord del Consell d’Alcaldies celebrat el mes de febrer de 2017.

El principal objectiu de l’estudi és determinar els impactes negatius i positius que suposen els peatges de l’autopista en el desenvolupament i l’ocupació d’empreses, i en la competitivitat i atracció de possibles activitats interessades en el territori. Així mateix, l’informe persegueix determinar el valor òptim del cost del peatge que seria suportable per a les activitats econòmiques implantades, i comparar la pèrdua de competitivitat en relació a altres territoris amb infraestructures similars.

L’estudi s’ha realitzat entre els mesos d’octubre de 2017 i maig de 2018, i ha comptat amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Penedès, representants d’entitats i plataformes i d’empreses de les dues comarques, mitjançant enquestes de participació. La redacció de l’estudi s’ha encarregat a l’empresa Mcrit S.L

Darrera actualització: 10.05.2022 | 09:57