Indellar

El Consell Comarcal del Garraf està treballant en el desenvolupament del Projecte pilot comarca cuidadora per a la vida independent - Indellar, en col·laboració amb la Fundació Ave Maria i l’Institut de Robòtica per la Dependència.

Els objectius d'aquest projecte són potenciar l’envelliment actiu, allargar al màxim l’estada de les persones grans al seu domicili, fomentar la seva autonomia i lluitar contra la soledat no volguda.

Enguany s’està desenvolupant un plataforma tecnològica que oferirà a les persones grans un programa d’atenció integral i comunitària, així com una agenda d’activitats, cursos formatius i un canal de comunicació entre la persona usuària, l’equip de professionals i les entitats que hi participin.

Indellar té una durada de dos anys durant els quals es portaran a terme una sèrie d’actuacions destinades a avaluar l’estat inicial de les persones usuàries, formar les persones i entitats que vulguin participar i finalment implementar la plataforma digital i els seus serveis.

Aquest projecte és finançat per la UE – Next Generation i la Diputació de Barcelona.

Adreçat a:

Persones majors de 65 anys de Canyelles, Cubelles i Olivella, que es trobin en situació de dependència i/o complexitat social, vivint soles o amb una persona cuidadora que formi part del col·lectiu de gent gran. El projecte també involucra de forma directa tot el seu entorn comunitari: serveis socials, ambilatori, casals de gent gran, biblioteques, associacons, etc. 

Contacte:

Mònica Romeu Hernández, tècnica d'Acció Comunitària del Consell Comarcal del Garraf. c/e: mromeu@ccgarraf.cat

Òscar Barberà, gestor de projectes socials de l'Institut de Robòtica per a la Dependència. c/e: obarbera@institutderobotica.org

Fundació Ave María. c/e: projecte@fundacioavemaria

 

 

Darrera actualització: 08.02.2024 | 13:40