Divulgació dels valors mediambientals dels espais naturals

El Servei de Medi Natural i Litoral del Garraf impulsa i organitza activitats que es caracteritzen per la suma de valors: accions de sensibilització, descoberta dels espais naturals i la seva biodiversitat, i divulgació d’altres projectes de protecció i recerca que hi ha al territori.

S’impulsen accions puntuals en el marc de campanyes de sensibilització ambiental, com la Setmana de la Natura, Setmana de l’Energia, Setmana Europea de Prevenció de Residus, Let’s Clean Up Day, European Maritime Day, etc., així com al voltant de dies internacionals ambientals com els dies del medi ambient, dels oceans, del boscos, etc.

Es promouen sinergies entre les administracions, les entitats, el voluntariat ambiental i les empreses privades, per organitzar activitats de protecció i conservació dels espais naturals.

Es fa difusió a les xarxes socials sobre totes les notícies i activitats relacionades amb el medi ambient, i divulgació dels espais protegits de la comarca del Garraf. A Facebook, Twitter i Instagram ens trobareu amb l’usuari @ccgmedinatural

S’organitzen visites guiades als espais naturals protegits, conferències i xerrades.

S’organitzen taules de debat sobre temes de territori i medi ambient.

Es col·labora amb xarxes i grups de treball de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Adreçat a: Institucions, entitats, empreses privades, voluntariat, centres escolars

Contacte:

Darrera actualització: 20.04.2022 | 13:25