Defensa forestal

El Consell Comarcal del Garraf col·labora amb la Federació d’Agrupacions Forestal Penedès Garraf, mitjançant un conveni, per donar suport al sosteniment de les entitats que desenvolupen projectes d’abast i interès comarcal.

D'altra banda un dels compromisos del Pla d’Actuacions del Servei de Medi Natural i Litoral del Consell Comarcal del Garraf, acordat en el conveni de col·laboració amb els ajuntaments de la comarca, és donar suport administratiu en accions de gestió forestal, senyalització, manteniment i prevenció d’incendis, així com suport a les Agrupacions de Defensa Forestal del territori.

Les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) són entitats sense afany de lucre, formades per propietaris forestals, ajuntaments dels municipis del seu àmbit territorial, voluntaris i voluntàries, i entitats municipals adherides segons conveni que tenen com a finalitat la prevenció i la lluita contra els incendis forestals.

Funcionament:

A partir de la signatura del conveni entre el Consell Comarcal del Garraf i l’entitat que agrupa les agrupacions de defensa forestal al territori.

Servei adreçat a: Agrupacions de Defensa Forestal.

Darrera actualització: 20.04.2022 | 13:34