Activitat física per a persones grans. Som-hi!

Des de l’any 2020 fomentem l’activitat física per a persones grans a través del programa de televisió Som-hi! que s’emet per Canal Blau TV. Aquest programa va néixer arran del tancament dels casals municipals de gent gran per la pandèmia, i gràcies a la iniciativa del Consell Consultiu de la Gent Gran del Garraf.

El programa és conduït per professionals de diferents especialitats, té una durada de vint-i-cinc minuts i es pot veure durant tota la setmana a les nou del matí. Dimecres, dissabte i el diumenge s’ofereixen repeticions en bloc dels programes setmanals, també a partir de dos quarts de nou del matí.

Enguany s’ofereixen les següents classes:

  • Dilluns a les 9 h. Taitxí, amb Laura Caamaño. Per millorar l'equilibri del nostre cos i la nostra ment, a través de moviments suaus basats en la respiració i l'harmonia.
  • Dimarts a les 9 h. Gimnàstica de manteniment amb Sílvia Paretas. Per tonificar, augmentar la resistència i l’elasticitat.
  • Dijous a les 9 h. Ioga Kundalini amb Lali Jassjeev Kaur. Per millorar l’elasticitat, estimular el sistema immunitari, augmentar la concentració i ampliar la nostra consciència.
  • Divendres a les 9 h. Balls en línia amb Rocío Delgado. Per gaudir amb la pràctica de coreografies senzilles, amb les quals practicarem el dinamisme corporal i la coordinació, per començar el dia amb vitalitat i optimisme.

Adreçat a:

Totes les persones que vuilguin realitzar activitat física, especialment a persones grans.

Preu:

Gratuït. El programa es pot veure a Canal Blau TV i al web 

Contacte:

Mònica Romeu Hernández, tècnica d'Acció Comunitària 

Tel: 93 810 04 00

c/e: comarcacuidadora@ccgarraf.cat

Darrera actualització: 06.05.2024 | 14:41