MRP - Moviment de Renovació Pedagògica

Els Moviments de Renovació Pedagògica som associacions democràtiques sense afany de lucre, plurals i unitàries. Formen part de la Comunitat Educativa i tenen com a objectiu oferir àmbits de reflexió, formació, cooperació i intercanvi per tal de millorar la qualitat de l’educació.

Què fem

Apleguem el professorat interessat en àmbits de treball específics per desenvolupar amb més profunditat actuacions i propostes en algun camp concret: escola rural, educació infantil, escoles 0-12, ensenyaments secundaris i d’adults, biblioteques, interculturalitat, ús de les TIC, etc.

Projectem activitats de reflexió, d’elaboració de propostes de formació i d’intercanvi d’experiències. Cada moviment actua autònomament en el seu àmbit territorial organitzant escoles d’estiu, jornades pedagògiques, debats, grups de treball, intercanvis, etc.; tot implicant-se, en alguns casos, en els projectes educatius municipals o comarcals, per al progrés del caràcter educador de les ciutats i dels pobles.

Elaborem projectes, que puguin ser assumits col·lectivament, amb la finalitat d’anar construint una Xarxa Educativa per a la Renovació Pedagògica a favor de l’educació, d’acord amb el model d’escola pública.

Formem part del Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) amb la finalitat que professorat, famílies i estudiants unim esforços per a aconseguir un sistema educatiu amb més equitat. Junts intervenim en la política educativa per tal de fer realitat el desig que l’educació sigui un element d’avenç i de cohesió social.

Dades generals:

Municipi

Tipus de centre:

Altres

C. Aigua 203, 205 (Centre Cívic Molí de Vent) - 08800 Vilanova i la Geltrú - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 670 513 578
Adreça electrònica: mrpdelgarraf@gmail.com
Lloc web: mrpdelgarraf.blogspot.com/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 18.10.2022 | 16:12