Escola Pia de Vilanova

Informació actualitzada curs 2023-2024

Portes obertes:
Les portes obertes les vam fer dissabte dia 25 de febrer i fem visites personalitzades concertant cita al 938150875 o a través del següent formulari

Codi del centre:

08031538

Línies 

Dues

Aules ordinàries 

31 aules ordinàries, 1 SIEI a ESO.

Aules específiques 

Aula de plàstica, biblioteca, mediateca, aula de música, laboratoris de biologia, física, química, aula-taller de tecnologia, laboratori de cicles, aula-taller d'infermeria, espai àgora; cuina i menjador; sala d'actes (espai polivalent).

L’Escola s’ubica en dos edificis, a banda i banda del C. Joan Maragall. L’edifici principal té entrada per la Rambla Samà.

Idiomes

Som una escola catalana, que fem una aposta per les llengües estrangeres: anglès i francès. El castellà s'introdueix oralment a infantil i es treballa curricularment a partir de Primària. L'anglès s'inicia a P3 amb dues hores complementàries (iniciació a l'anglès i taller de contes), a més hi ha una hora de presència de l'auxiliar de conversa des de P5 fins a 2n de Batxillerat. Es treballa curricularment a partir de 1r de Primària, a més a més d'una hora complementària d'anglès i Arts&crafts (plàstica en anglès). L'alumnat a partir de 3r de Primària fins a Batxillerat participa en diferents projectes eTwining de relació amb altres escoles d'àmbit Batxillerat. A secundària oferim la possibilitat de cursar el Diploma Dual.  A cicles participem en el projecte Erasmus+.

Activitats Extraescolars

 • Infantil: anglès, multiesport, piscina, futbol, gimnàstica rítmica, cook&play i ball.
 • Primària: futbol, anglès, ball, robòtica, Mou-te i escacs.
 • Secundària: futbol..
 • La coral Moixaina és una coral d’adults adreçada a pares, mares, professors/res i adolescents.

Altres serveis

Els més destacats són: servei d’acollida matinal de 7.50 a 9 h; mediateca escolar, menjador amb cuina pròpia, tutoria grupal i individualitzada a tots els cursos; departament de dimensió interior; equip d’orientació i seguiment psicopedagògic, amb especial dedicació a l’alumnat que presenta necessitats educatives especials i a l’orientació acadèmica i professional; activitats festives, culturals, religioses i cíviques. Finalitzat el curs, Casal d’estiu matinal, amb possibilitat de menjador.

Projecte educatiu

L'Escola Pia de Catalunya és una institució educativa al servei de la societat, oberta a tothom i arrelada al país.

A l’Escola Pia vetllem perquè l'educació no sigui només construir coneixements, sinó també ajudar cada un dels/de les nostres alumnes a desenvolupar la seva personalitat i que esdevinguin persones compromeses en millorar la societat. En aquest sentit, eduquem infants i joves per ajudar-los a créixer com a persones responsables, autònomes i compromeses en la construcció d'un món més just i sostenible.  El nostre projecte educatiu és un projecte d'Escola respectuós amb les persones i amb les seves opcions, en el marc d’una proposta, oberta, atractiva i dinamitzadora de la persona que convida a aprofundir en valors.  Una acció educativa atenta a la diversitat, que dona protagonisme a l’alumne/a. Una formació acadèmica adient als moments actuals, realista, actualitzada, pràctica, innovadora i atenta a les necessitats específiques i a la situació de cada alumne/a. Un ensenyament concretat amb l’administració educativa expressió del servei públic d’educació que volem fer. Una escola oberta a la pròpia ciutat i, en general al món.

Projecte d’Innovació educativa reconegut pel Departament d’Educació: “SUMMEM. Aprèn i conviu” per seguir donant respostes educatives reals als reptes que hauran de viure els infants i joves, en una societat en canvi constant. Els pilars són l’aprenentatge interdisciplinari (diverses matèries) i contextualitzat, de competències (actituds i habilitats) i cooperatiu defineixen aquest projecte de caràcter inclusiu.

Descripció de l’oferta formativa Postobligatòria

 • Batxillerat de Ciències i Tecnologia.
 • Batxillerat de Ciències Socials i Humanitats.
 • CFGM Tècnic en farmàcia i parafarmàcia.
 • CFGM de Cures auxiliars d'infermeria.

Observacions: és convenient concertar entrevista orientadora amb la direcció

Horari:

 • Ed. Infantil i ed. Prim.: 9 a 13h. – 15 a 17h.
 • ESO: dilluns i dimarts de 8 a 13:30h. i de 15 a 17h., dimecres de 8 a 13:30h. i dijous i divendres de 8 a 14:30h.
 • Batxillerat: 8 a 14:30h 
 • 1r curs de CFGM Farmàcia i parafarmàcia: dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 13:30h; dimarts i dijous, de 8 a 14.30h.
 • 2n curs de CFGM Farmàcia i parafarmàcia: dilluns i divendres, de 9 a 13.30h; dimarts, dimecres i dijous, de 8 a 13.30h.
 • CFGM Cures auxiliars d’infermeria: 8 a 14.30h.

Xarxes socials:

Dades generals:

Municipi

Tipus de centre:

Concertat

Rambla Salvador Samà, 114-116 - 08800 Vilanova i la Geltrú - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 150 875
Fax: 938 158 167
Adreça electrònica: vilanova@escolapia.cat
Lloc web: vilanova.escolapia.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 26.01.2024 | 14:30