Convocatòria Ple Ordinari del 28 de gener de 2016

Divendres, 22 de gener de 2016 a les 00:00

Ordre del dia

Presidència

1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior (ple extraordinari de 17 de desembre de 2015).
2. Donar compte dels decrets de presidència i gerència.

Àrea de Serveis Generals i Organització

3. Proposta d'aprovació del Pressupost únic i la plantilla de personal del Consell Comarcal del Garraf per a l'any 2016.
4. Proposta d'aprovació del conveni entre el Consell Comarcal del Garraf i l'Ajuntament d'Olivella en matèria de noves tecnologies.

Àrea de Serveis a les Persones

5. Proposta d'aprovació del conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Garraf i l'ajuntament de Canyelles per a la prestació dels serveis socials d'atenció primària i altres programes de serveis socials.
6. Proposta d'aprovació del conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Garraf i l'ajuntament de Cubelles per a la prestació dels serveis socials d'atenció primària i altres programes de serveis socials.
7. Proposta d'aprovació del conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Garraf i l'ajuntament d'Olivella per a la prestació dels serveis socials d'atenció primària i altres programes de serveis socials.
8. Proposta de ratificació del Decret de Presidència núm. 188/2015, de 31 de desembre de 2015, relatiu a l'atorgament d'ajuts individuals de menjador escolar a alumnes de nova matrícula o canvis de situacions socioeconòmiques, curs 2015-2016.
9. Proposta d'aprovació del conveni amb l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes quant al servei de transport adaptat i assistit per a persones amb mobilitat reduïda, any 2016.
10. Proposta d'aprovació del conveni amb la Fundació Casa d'Empara quant al servei de transport adaptat i assistit per a persones amb mobilitat reduïda, any 2016.
11. Proposta d'aprovació del conveni amb l'Associació Espiga Penedès quant al servei de transport adaptat i assistit per a persones amb mobilitat reduïda, any 2016.
12. Proposta d'aprovació del conveni amb el Centre de Recursos Pedagògics del Garraf per al suport a activitats al llarg de l'any 2016.
13. Proposta d'aprovació del conveni amb el Moviment de Renovació Pedagògica del Garraf per al suport a activitats al llarg de l'any 2016.

Àrea de Cultura, Patrimoni, Ocupació i Esports

14. Proposta d'aprovació del conveni amb el Servei d'Ocupació de Catalunya i el Consell Comarcal del Garraf en relació al "Programa FEM Ocupació per Joves".
15. Proposta d'aprovació del conveni amb el Servei d'Ocupació de Catalunya i el Consell Comarcal del Garraf en relació al "Programa Joves per l'ocupació".
16. Proposta d'aprovació del conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments d'Olivella, Canyelles, Cubelles i Sitges en relació al "Programa FEM Ocupació per Joves".
17. Proposta d'aprovació del conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments d'Olivella, Canyelles, Cubelles i Sitges en relació al "Programa Joves per l'ocupació".
18. Proposta d'aprovació del conveni de col·laboració amb l'Institut d'Estudis Penedesencs.
19. Proposta d'aprovació del conveni de col·laboració amb les Aules Universitàries de la Gent Gran del Garraf.
20. Proposta d'aprovació del conveni de col·laboració amb el Consell Esportiu del Garraf.

MOCIONS

21. Moció d'Esquerra Republicana del Garraf de petició i difusió del Pla d'Acció Comarcal (PAC).
22. Moció d'Esquerra Republicana del Garraf d'adhesió a la commemoració del 120è aniversari de Charlie Rivel.
23. Moció del grup de C's relatiu a la creació d'un protocol educatiu contra la transfòbia i l'assetjament escolar per identitat de gènere.

Mocions d'urgència

24. Precs i preguntes.

Data publicació:22 de gener de 2016

Darrera actualització: 02.06.2022 | 07:24