Can Pahissa - Vilanova i la Geltrú

El Centre de Resiliència i Sostenibilitat – Can Pahissa, neix per una proposta d’una assemblea Oberta Municipal del mes de maig de 2018. La proposta demanava poder crear i generar un espai de relació i cooperació on treballar per la resiliència i compartir objectius concrets per la sostenibilitat ambiental. Un espai de resiliència local i d’aprenentatge compartit.

La Regidoria de Medi Ambient ja fa més de 10 anys va impulsar el CRIA el Centre de Recursos i Informació Ambiental. El Centre de Resiliència i Sostenibilitat obert des del gener de 2019, acull actualment els serveis que el CRIA donava, l’Agència Local de l’Energia, l’espai de informació i sensibilització ambiental, l’Agència de Canvi Local de la moneda la TURUTA, i els Serveis Municipals de Medi Ambient.

Els Objectius del Centre són:

· Desenvolupar i fer del nostre territori, una ciutat resilient, contribuint a l’adaptació de la ciutat, de forma planificada i dinàmica, als reptes que es derivaran del canvi climàtic.

· Potenciar i recolzar les sinergies entre les associacions i la ciutadania en favor de la sostenibilitat.

· Crear xarxes d’intercanvi d’experiències i de contactes, ser un centre generador d’idees innovadores i actuar com un element integrador i facilitador de les accions a favor del medi ambient i la sostenibilitat.

El Centre disposa de de sales de reunions, de treball i una sala per a actes de petit format, i un espai exterior amb jardí.

Can Pahissa com a casa modernista, patrimoni singular de la nostra ciutat, amb el seu jardí i peculiars espais és sens dubte un lloc emblemàtic de la ciutat per fer- ho possible .

Dades generals:

Rambla de la Pau, 46-48 - 08800 Vilanova i la Geltrú - Barcelona (Catalunya)
Adreça electrònica: mediamb@vilanova.cat
Lloc web: www.vilanova.cat/directori/detall?id=1665
Horari:  
Dilluns a Divendres. 9.30 a 14.00 h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 23.11.2023 | 12:47