Lliurament dels Guardons “Empresa Origen Garraf” en reconeixement a empreses de la comarca

Dimarts, 12 de desembre de 2023 a les 00:00

L’acte de lliurament de la quarta edició d’aquests guardons s’ha celebrat a la Biblioteca de Cubelles.

Ahir es va celebrar l’acte de lliurament de la quarta edició dels guardons “Empresa Origen Garraf”, que fan reconeixement a les empreses més arrelades al territori i més implicades en la millora de l’ocupació a la comarca.

Els guardons estan convocats pel Pacte per a l’Ocupació del Garraf i Node Garraf, i el jurat el constitueixen representants d’entitats de l’àmbit socioeconòmic del Garraf que valoren la gestió implicada amb l’entorn i les persones i, per tant, sostenible i socialment responsable.

L’acte va tenir lloc a la Biblioteca Mn Joan Avinyó de Cubelles i en aquesta edició les empreses guardonades han estat ADQA, Retto Moda Stils i Pikum de Vilanova i la Geltrú, Immobiliària Ferrer i Sensación Activa, de Cubelles i Hotel Calípolis, de Sitges.

Enguany s’havien presentat un total de 22 empreses de la comarca, i el jurat ha acordat concedir també diplomes a les següents empreses finalistes, ja que compleixen els criteris i requisits fixats en les bases: Agronova del Garraf - Loving the Flowers i Catalunya Padel Indoor, de Sant Pere de Ribes, Pirámide, de Cubelles i Fundación Instituto de Robótica para la Dependencia, de Sitges.

L’acte de lliurament va comptar amb la participació de Rosa Fonoll, alcaldessa de Cubelles;  Mònica Gallardo, presidenta del Consell Comarcal del Garraf; Rosa Huguet, alcaldessa de Canyelles; Marta Verdejo, alcaldessa d’Olivella i Juan Luis Ruiz, alcalde de Vilanova i la Geltrú.

Aquesta iniciativa sorgeix el 2019, en el marc del Pacte per a l’Ocupació del Garraf, com a mesura d’incentius a les empreses, per lluitar contra la precarietat laboral i per fomentar la millora de les condicions de les persones ocupades a la comarca.

Darrera actualització: 05.02.2024 | 14:15

Imatges