El Penedès Marítim posposa la marxa lenta programada pel 29 de març fins al Parlament de Catalunya

Divendres, 24 de març de 2023 a les 00:00

Aquesta decisió s’ha pres després que ahir s’aprovés una moció que insta el Govern de la Generalitat a estudiar una proposta per garantir una mobilitat gratuïta per les persones que facin un ús recurrent del peatge de Vallcarca a la C-32.

El Pacte del Penedès Marítim ha decidit posposar la marxa lenta programada ple 29 de març fins al Parlament de Catalunya.

Aquesta decisió s’ha pres després que ahir s’aprovés una moció que insta el Govern de la Generalitat a estudiar una proposta per garantir una mobilitat gratuïta pels veïns i veïnes i treballadors i treballadores dels municipis del Garraf i el Baix Penedès que facin un ús recurrent del peatge de Vallcarca a la C-32.

La moció del PSC-Units sobre la mobilitat a les comarques del Garraf i el Baix Penedès, ha estat treballada conjuntament amb Junts i ERC i ha estat aprovada per unanimitat (127 vots a favor).

Des del Pacte del Penedès Marítim s’ha demanat una reunió entre el Departament de Territori i els ajuntaments, consells comarcals i agents socials i econòmics del Garraf i el Baix Penedès en el termini màxim d’un mes. Si aquesta reunió no es produeix, es tornaran a convocar les accions de protesta.

Darrera actualització: 24.03.2023 | 18:45