El Consell Comarcal del Garraf organitza les "IV Jornades Traca" sobre drogues i sexualitats

Dijous, 14 d'octubre de 2021 a les 00:00

Les jornades van adreçades a professionals que treballen amb joves, i es realitzaran en línia els dies 3, 10, 17 i 24 de novembre.

El proper mes de novembre tindrà lloc la quarta edició de les Jornades Traca, adreçades a professionals d'àmbits com l’educació social, treball social, psicologia, pedagogia, docència, salut, joventut o cossos de seguretat que treballen amb joves i les seves famílies.

Les jornades d’enguany es faran els dies 3, 10, 17 i 24 de novembre, en línia, i comptaran amb ponències sobre història de la prevenció de les drogodependències, el cànnabis, els estimulants, i les sexualitats i el plaer.

Hi participaran professionals experts com Juan Carlos Usó, historiador; Juan Carlos Melero, psicòleg, màster en drogodependències i responsable de prevenció a la Fundació EDEX; Albert Estrada, llicenciat en medicina i especialista en bioquímica clínica; Patty Amiguet Adell, presidenta CatFAC; Fernando Caudevilla, metge de família (Dr. X); Núria Calzada, coordinadora d’Energy Control – ABD, Marta Villar Salgueiro, psicòloga i sexòloga feminista, tècnica de projectes de Stop Sida; i Gastón Auguste, psicòleg, i responsable del Servei Chemsex de Stop Sida.

Les preinscripcions ja estan obertes, i es poden fer a través d'aquest formulari

Aquestes jornades formen part del Projecte Traca de prevenció de les drogodependències, dels municipis de Canyelles, Cubelles i Olivella, que és gestionat des del Consell Comarcal del Garraf des de l'any 2008.

Darrera actualització: 05.09.2022 | 11:06