El Consell Comarcal del Garraf ha iniciat un expedient per determinar les causes per les quals una alumna es va quedar a l’autobús del transport escolar el 19 de setembre

Dimarts, 20 de setembre de 2022 a les 00:00

El Consell Comarcal del Garraf lamenta aquests fets, que en els més de 30 anys de servei mai s’havien produït.

El Consell Comarcal del Garraf ha iniciat un expedient per determinar les causes dels fets ocorreguts ahir en la ruta de transport escolar de l’Escola Maria Ossó de Sitges, en què una alumna es va quedar a l’autobús durant tot el dia.

Així mateix, s’ha demanat a les empreses que presten el servei de monitoratge i acompanyament, i el servei de transport escolar, un informe sobre els errors que van provocar aquest fet, per establir les possibles responsabilitats i conseqüències que se’n derivin.

El Consell Comarcal del Garraf va tenir coneixement d’aquest greu fet a les 16 h, d’ahir dilluns 19 de setembre, i immediatament es va posar a disposició de la família afectada per a oferir-li acompanyament, seguiment i suport psicològic per tot el que necessiti ara i en el futur. L’alumna es va traslladar ahir a la tarda a un centre mèdic per al seu reconeixement, i es va confirmar que es troba en bon estat de salut.

Igualment, l’ens comarcal s’ha posat a disposició de l’escola, i de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA), per tal de revisar els protocols i per garantir l’eficiència del servei del transport escolar, perquè aquests fets no tornin a succeir.

El Consell Comarcal del Garraf lamenta aquests fets, que en els més de 30 anys de servei mai s’havien produït.

Darrera actualització: 20.09.2022 | 14:04