Dilluns s’obre la convocatòria d’ajuts per al pagament del lloguer per persones joves

Dijous, 7 de març de 2024 a les 00:00

Des de l’11 de març i fins al dia 12 d’abril es poden sol·licitar aquestes subvencions de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, adreçades a persones de 35 anys o menys

Des del proper dilluns, 11 de març a les 9 h, i fins al 12 d’abril a les 15 h es poden sol·licitar subvencions per al pagament del lloguer o preu de cessió d’habitatge o habitació. Aquestes subvencions de l’Agència de l’Habitatge Catalunya estan adreçades a persones que a data de la convocatòria tinguin 35 anys o menys, i siguin titulars d'un contracte de lloguer, o cessió d’ús d’un habitatge o d’una habitació, que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya.

L’import màxim del lloguer ha de ser de 650 €, en el cas dels habitatges; 350 € en el cas d’habitacions, i de 900 € en cas de famílies nombroses, famílies monoparentals i/o per a unitats de convivència amb algun membre amb discapacitat amb barem favorable (mobilitat reduïda). L’import de la subvenció és de 250 euros (màxim) i 20 euros (mínim) al mes.

Les sol·licituds es poden presentar presencialment a l’Oficina Comarcal d’Habitatge del Consell Comarcal del Garraf. Podeu demanar cita prèvia per atenció preferent al fent clic aquí. Si no hi ha cita disponible, podeu trucar al telèfon 93 810 04 00 marcant # i l’extensió 1141 de 10 a 13 h, de dilluns a divendres, per demanar hora.

Horari d’atenció: dilluns, dimarts i dijous de 10 a 13 h i dijous també de 16.30 a 18.30 h. Adreça: Plaça Beatriu de Claramunt, 5-8, baixos. 08800 Vilanova i la Geltrú.

L’Oficina Comarcal d’Habitatge també atén de forma descentralitzada a Olivella, Cubelles, Sitges i Sant Pere de Ribes. Els horaris i webs per demanar cita prèvia als municipis es poden consultar aquí

Les sol·licituds també es poden presentar a través d’una instància genèrica al web de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, clicant aquí o al web del Consell Comarcal del Garraf, clicant aquí.

Aquesta subvenció és incompatible amb el cobrament d'altres ajuts, per les mateixes mensualitats, provinents de qualsevol administració pública o d'entitats privades, que tinguin la mateixa finalitat.

Darrera actualització: 08.03.2024 | 10:17