Comença una nova edició del Programa Orienta destinat a acompanyar i assessorar les persones que cerquen feina

Dijous, 29 de febrer de 2024 a les 00:00

Les persones que hi participin rebran suport i acompanyament per part d’una orientadora i d’una prospectora que ajudaran a definir el seu projecte professional.

El Consell Comarcal del Garraf, en col·laboració amb el Serveis Locals d’Ocupació dels ajuntaments de Sitges, Cubelles, Olivella i Canyelles, comença una nova edició del Programa Orienta, destinat a millorar l’ocupabilitat d’aquelles persones que es troben en recerca de feina.

En l’edició anterior van participar 114  persones d’aquests municipis: 56 van aconseguir la seva inserció laboral i 26 van iniciar accions formatives per a la millora de les seves competències.

El Programa Orienta ofereix assessorament, recursos i eines per millorar la recerca de feina i augmentar les possibilitats de trobar un lloc de treball. Les persones que hi participin rebran suport i acompanyament per part d’una orientadora i d’una prospectora que l’ajudaran a definir el seu projecte professional i la recerca d’oportunitats laborals.

Hi poden participar persones en situació d’atur i persones treballadores en situació de precarietat laboral, que estiguin inscrites en el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a demandants de feina, en el moment d’iniciar el programa. Les accions no tenen cap cost per a les persones participants.

Les persones interessades a participar-hi es poden adreçar a l’Oficina de Treball de la Generalitat a Vilanova i la Geltrú o bé al Servei Local d’Ocupació del seu municipi.

Aquesta actuació està promoguda i impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

 

 

Darrera actualització: 29.02.2024 | 18:36

Imatges