Comença el nou programa “Orienta” per millorar la recerca de feina i les possibilitats de trobar un lloc de treball

Dimarts, 29 de novembre de 2022 a les 00:00

Les persones que hi participin rebran suport i acompanyament per part d’una orientadora i d’una prospectora que ajudaran a definir el seu projecte professional.

El Consell Comarcal del Garraf, en col·laboració amb el Serveis Locals d’Ocupació dels ajuntaments de Sitges, Olivella, Cubelles i Canyelles, comença el nou programa “Orienta” destinat a aquelles persones que es troben en recerca de feina.

Aquest programa ofereix assessorament, recursos i eines per millorar la recerca de feina i augmentar les possibilitats de trobar un lloc de treball. Les persones que hi participin rebran suport i acompanyament per part d’una orientadora i d’una prospectora que ajudaran a definir el seu projecte professional i la recerca d’oportunitats laborals.

Hi poden participar persones demandants d’ocupació en situació d’atur i persones treballadores en situació de precarietat laboral, que estigui inscrites en el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a demandats de feina, en el moment d’iniciar el programa.

Les accions són sense cost per a les persones participants. Les persones interessades a participar-hi es poden adreçar a l’Oficina de Treball de la Generalitat de Vilanova i la Geltrú o bé al Servei Local d’Ocupació (del seu municipi).

Aquesta actuació està promoguda i impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya  amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

Per a més informació: 

  • Telèfon: 650 223 115
  • correu: cperez@ccgarraf.cat
  • web: http://serveiocupació.gencat.cat

 

 

Darrera actualització: 29.11.2022 | 12:57