Vivint darrere d'una mascareta

Del 26 de març a les 00.00 h al 12 de juny de 2022 a les 00.00 h

Exposició fotogràfica de Xavier Prat

El nou Espai Expositiu Alexandre de Cabanyes s’inaugurarà amb l’exposició fotogràfica “Vivint darrera d’una mascareta” de Xavier Prat i Perpinyà. Es tracta d’un reportatge fotogràfic sobre l’impacte de la pandèmia de la Covid-19, i especialment de l’ús de la mascareta, en la vida quotidiana.

El fotoperiodista Xavier Prat retrata a “Vivint darrere d’una mascareta” la transformació social que ens ha deixat la pandèmia. Ens mostra com aquest element, fins fa dos anys desconegut per a la majoria, s’ha convertit en un complement bàsic que ens acompanya encara avui en les tasques més habituals. Hem après a mirar rere una mascareta i hem normalitzat que ens acompanyi a fer les compres diàries, a gaudir de la cultura local i a dur a terme la nostra tasca professional. Carles Castro, comissari de l’exposició

Xavier Prat va guanyar la beca de fotoperiodisme dels XXIII Premis Eugeni Molero de periodisme comarcal, una proposta de l’Associació de Periodistes del Garraf per a impulsar el treball de fotoperiodistes interessats a desenvolupar un projecte sobre algun tema polític, cultural, econòmic o social de la comarca. La beca, dotada amb 2.000 euros, va permetre a l’autor fer realitat el seu projecte, i treballar-lo durant sis mesos.

L’exposició consta de 19 fotografies en blanc i negre, i es podrà visitar des del 26 de març al 12 de juny, en horari de caps de setmana: dissabtes i diumenges d’11 a 14 h. L’entrada és gratuïta. Durant aquest temps es programaran activitats paral·leles com visites comentades o tallers educatius.

Horari

  • Dissabtes i diumenges d’11 a 14 h

Preu

  • Entrada gratuïta

Quin cost té:

gratuïta

Darrera actualització: 25.05.2022 | 13:02