Sessions informatives sobre ajuts per a l'eficiència energètica

Del 18 al 20 de gener de 2023 a les 18.00 h

Els fons Next Generation tenen per objectiu bàsic que els edificis d’habitatges redueixin un mínim del consum d’energia primària no renovable i de demanda segons zona climàtica.

 El Consell Comarcal del Garraf i l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes organtizen dues sessions informatives sobre les subvencions Next Generation per a la millora de l'eficiència energètica en edificis d'habitatges

A les sessions, adreçades especialment a tècnics i administradors de finques, s'exposaran els diferents programes d'ajut, els requisits tècnics de les subvencions, el seu import econòmic i el procediment de tramitació.

Els ajuts són els següents:

-  Ajuts per les actuacions de rehabilitació d’edificis d’habitatges, enfocades a la seva millora energètica. Inclou edificis plurifamiliars i unifamiliars (programa 3)

- Ajuts per la millora de l'eficiència energètica a nivell d’habitatge. Inclou habitatges individuals en edificis plurifamiliars i habitatges unifamiliars (programa 4)

- Ajuts per l’elaboració del llibre de l'Edifici i projectes tècnics de rehabilitació (programa 5)

Hi participaran: Ana Herrera, regidora d'Habitatge de Sant Pere de Ribes; Xavier Roig, conseller comarcal d'Habitage, i Carles Orriols, tècnic arquitecte del Consell Comarcal del Garraf.

Dia i hora:

18 de gener 2023, a les 18 h, a Sant Pere de Ribes, Sala Josep Lluís Palacios (Pl. de la Vila, 1)

20 de gener 2023, a les 18 h, a Les Roquetes, Sala Polivalent de La Vinya, Ajuntament (Pl. Vinya d'en Petaca)

Darrera actualització: 12.01.2023 | 13:57