Exposició Arran de Mar

Del 28 de gener a les 09.30 h al 18 de febrer de 2023 a les 13.30 h

Us proposem un passeig pels espais naturals singulars i protegits de la costa i del litoral del Garraf. 

L'exposició "Arran de mar" del Servei del medi natural i litoral del Garraf, es podrà visitar del 28 de gener al 18 de febrer a la Biblioteca Mn Joan Avinyó de Cubelles. A través d'aquesta exposició es proposa un passeig pels espais naturals singulars i protegits de la costa i del litoral del Garraf. 

En tan sols 26 km de costa, passant per Cubelles, Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes i Sitges, trobem una gran varietat d’espais naturals, d’alt valor ambiental. Són espais rics i diversos en patrimoni natural i històric; espais forestal amb garrigues, brolles, pi-nedes, matollars; amb un patrimoni geològic de costa abrupta amb platges, cales, coves, esquerdes, falles, penyasegats dunes i canyissars; zones deltaiques i fluvials. També espais agrícoles de vinyes i conreus, camins de ronda, senders i grans recorreguts, er-mites, restes i castells, coves amb restes prehistòrics. I un mar sempre al costat, ple de vida amb fons marins singulars d’elevat interès i riquesa pesquera.

Aquesta activitat forma part de la jornada de celebració del dia de l'educació ambiental que organitza l'Ajuntament de Cubelles a partir del 18 de gener,  i que inclou una mostra de cinema documental a càrrec del Suncine, un taller familiar per fer titelles amb verdures, la valoració del Pla de gestió de la desembocadura del riu Foix i una xerrada sobre el projecte de foto-identificació de cetacis a càrrec de l'Associació Cetàcea l'1 de febrer de 18 h a 20 h.

Horari per visitar l'exposició: Dimecres, divendres i dissabte de 9:30 h a 13:30 h, i dilluns a divendres de 15 h a 20 h.

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

Biblioteca municipal de Cubelles. Carrer Verge de Montserrat, 49.

Darrera actualització: 27.01.2023 | 14:18