El llibre prohibit

Del 16 al 25 de setembre de 2022 a les 00.00 h

Escape Room a la Masia d’en Cabanyes

Com a novetat entre les propostes de la Masia d'en Cabanyes, al setembre s’ha programat l’activitat El llibre prohibit. Escape Room a la Masia d’en Cabanyes. Un escape room on els i les participants tindran com a missió salvar un dels llibres més importants de la història de la humanitat, un dels tresors més buscats i més perillós del món que podria fer canviar el transcurs de l’existència.

Heu arribat a la Masia d'en Cabanyes com una delegació dels millors especialistes en història i arqueologia d’Europa, la vostra missió és salvar un dels llibres més importants de la història de la humanitat: el llibre segon de la poètica d'Aristòtil.

El famós llibre podria estar amagat a la Masia, ja que en un dels seus viatges a Itàlia, en Josep Anton de Cabanyes l'hauria aconseguit. Podria ser que aquest secret estigués amagat entre les parets d’aquesta casa i ara és el moment de descobrir-ho...

No podem perdre temps, és un dels tresors més buscats i sabem que un grup d'experts Caputxins el volen fer desaparèixer!  Teniu una hora per trobar i salvar el llibre! Ho aconseguireu?

Horari
Sessions a les 19 i a les 20.30 h
Grups de 2 a 6 persones per sessió.

Preu
Preu per sessió: 40 €

Les reserves es podran realitzar a través del correu info@arccultural.cat.

Darrera actualització: 19.07.2022 | 07:16