Arts i Natura Festival

Del 8 al 9 d'octubre de 2022 a les 00.00 h

Proposta familiar i solidària que permet a petits i grans endinsar-se en el món de la literatura, les arts, el teatre, la música, la natura i l’esport

L’Arts i Natura Festival se celebrarà el 8 i 9 d’octubre a la Masia d’en Cabanyes. Aquesta és una proposta  familiar i solidària, que permet a grans i petits endinsar-se durant un cap de setmana en el món de la literatura, les arts, el teatre, la música, la natura i l’esport, amb una variada programació d’activitats creatives.

El programa del festival inclou vint-i-sis activitats que s’aniran desenvolupant durant el dia de dissabte i diumenge al matí, amb la  col·laboració de diferents persones i entitats del territori de l’àmbit de la cultura, el lleure i l’esport.

El públic participant trobarà propostes per a infants des de 0 fins a 12 anys, per a gaudir en família: lectures dramatitzades de contes, titelles, cinema infantil, dansa, música, ioga, tallers artístics creatius i d’altres activitats vinculats a la natura i al coneixement de l’entorn.

Per a participar-hi cal adquirir les entrades al web www.masiadencabanyes.cat, on també es pot fer la inscripció a les activitats que tenen l’aforament limitat. El cost de l’entrada és de 7 € el cap de setmana i 4 € l’entrada de dia (*preu per persona a partir de 3 anys). D’acord amb la disponibilitat, es podran adquirir entrades a la taquilla del festival.

Per segon any consecutiu es realitzarà la Cursa Solidària Arts i Natura al bosquet de la Masia d’en Cabanyes. Aquesta cursa, organitzada pel Consell Esportiu del Garraf, està adreçada especialment a infants d’entre 3 i 11 anys, i es farà per categories d’edats. El preu de participar-hi és de 7 € per parella i cal fer inscripció al web www.cegarraf.cat

Com en les edicions anteriors, l’Arts i Natura Festival destinarà el recapte de les entrades i de la cursa a fins solidaris, enguany l’entitat escollida és l’Associació de familiars i afectats de malaltia mental del Garraf (AFAMMG). Aquesta entitat proporciona acompanyament integral a les persones que ho requereixin, promou accions de sensibilització per tal d’erradicar l'estigma, l’autoestigma i els prejudicis que es generen entorn de les malalties i les persones amb algun tipus de diagnòstic en salut mental.

  • Dates: 8 i 9 d'octubre de 2022
  • Lloc: Masia d'en Cabanyes
  • Horari: de 10:30 a 21:30 h
  • Preu:
    • Entrada d'un dia: 4 €
      Entrada cap de setmana: 7 €

Quin cost té:

Entrada d'un dia: 4 €; entrada cap de setmana: 7 €.

Darrera actualització: 03.10.2022 | 18:00