Sant Jordi a la Masia d’en Cabanyes

Dissabte, 22 d'abril de 2023 de 11.30 h a 14.00 h

XII Lectura compartida i encadenada de poesia · Presentació del col·lectiu Mir Geribert a càrrec de Mercè Foradada, Blanca Deusdad, Lola Rojas i M. Rosa Nogué · Concert-vermut a càrrec del duo Delight.

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, el Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes organitza la XII Lectura compartida i encadenada de poesia, en homenatge a la poesia i a Manuel de Cabanyes i Ballester (1808-1833).

Conduït per la periodista Laura Marín, l'acte s'iniciarà a les 11h30 amb la presentació del Col·lectiu Mir Geribert, a càrrec de les escriptores Blanca Deusdad, Mercè Foradada, Maria Rosa Nogué i Lola Rojas.

El Col·lectiu Mir Geribert va néixer l’any 2017 fruit de la necessitat d’escriptores i escriptors del Penedès d’unir esforços per a difondre la literatura que es fa al territori. L’agrupació pren el nom de Mir Geribert com a figura històrica, noble i senyor de castells des de Montjuic fins a la marca dels àrabs, autoproclamat príncep d’Olèrdola, castell i nucli de la població estratègica del massís del Garraf.

Tot  seguit es realitzarà la lectura lliure, compartida i encadenada de poesia, amb la participació de totes aquelles persones que vulguin posar-hi veu, a través de creacions pròpies o d'altres autories. Es convida de manera especial a recitar els versos de Manuel de Cabanyes.

L’acte finalitzarà amb l’actuació musical del duo Delight, format per Naima Ventura i María del Río, docents de piano i cant respectivament l’escola de música Musicàrea de Vilanova i la Geltrú, que s'acompanyarà d'un petit vermut amb la col·laboració de Coquo Càtering i Celler de Viticultors  del Garraf.

La Biblioteca Armand Cardona posarà a disposició una selecció de llibres per l'ocasió.

Inscripcions al correu masiadencabanyes@ccgarraf.cat

 

Darrera actualització: 14.04.2023 | 11:36