Guardons Empresa Origen Garraf

Dimarts, 29 de novembre de 2022 de 19.00 h a 21.00 h

Per fer un reconeixement a les empreses més arrelades al territori i més implicades en la millora de l’ocupació

 

El Pacte per a l’Ocupació del Garraf i Node Garraf convoquen la tercera edició dels guardons “Empresa Origen Garraf”. Aquesta iniciativa sorgeix el 2019, com a mesura d’incentius a les empreses, per lluitar contra la precarietat laboral i per fomentar la millora de les condicions de les persones ocupades a la comarca.

Poden ser destinatàries d’aquests guardons les persones físiques i jurídiques, públiques i privades, que desenvolupin la seva activitat econòmica al Garraf, amb una antiguitat mínima de 5 anys, que no hagin rebut el mateix guardó en els darrers tres anys, que compleixin les obligacions tributàries davant l'administració pública, i que estiguin en possessió de tots els permisos i autoritzacions per exercir l’activitat.

La presentació de candidatures s’ha de realitzar a través d’aquest formulari en línia, el termini finalitza el 21 de novembre de 2022 a les 24 h. El jurat està constituït per representants d’entitats de l’àmbit socioeconòmic del Garraf, designades en virtut de la seva expertesa i coneixement.

El lliurament dels guardons es farà el 29 de novembre al Foment Vilanoví. 

Darrera actualització: 14.11.2022 | 14:33