Programa Nexes

El programa Nexes, que impulsa l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona amb els municipis i ens locals de la província, té com a finalitat detectar i intervenir en situacions de soledat no desitjada entre les persones grans.

Per això, el programa preveu visites al domicili de persones grans que principalment viuen soles i, en aquells casos que es requereixi, un pla de suport individualitzat amb propostes d’activitats i d’acompanyament per tal d’ampliar la xarxa relacional i la participació a la comunitat.

Per al procés de detecció i d’intervenció es compta amb la implicació de serveis socials i altres serveis municipals, així com d’entitats socials, culturals, esportives o de voluntariat, entre d’altres, comerços, veïns i veïnes. D’aquesta manera es vol promoure una xarxa comunitària cuidadora que faci front a la soledat no volguda i que afavoreixi un veïnat més inclusiu i cohesionat.

Al Garraf aquest programa es desenvolupa al municipi d'Olivella, en coordinació amb l'Ajuntament i el Consell Comarcal del Garraf

Horari:

Dilluns a divendres, de 9:15 a 14:15 h i dimarts, de 17:00 a 19:30 h.

Persones destinatàries:

Persones grans en situació de soledat no desitjada.


Com sol·licitar-ho:

Serveis socials d'Olivella.

Tel 93 896 80 00 - serveissocials@olivella.cat  


Darrera actualització: 21.07.2022 | 10:47