Curs de teatre social i cultura de pau

Es tracta d’una proposta que combina formació bàsica en tècniques teatrals i conceptes de cultura de pau, com a eines per a desenvolupar habilitats expressives pròpies i, a la vegada, com a instruments per a l’anàlisi dels conflictes.

Durant la formació és realitza treball de base per trencar el gel i de crear un llenguatge comú, es fan exercicis d’entrenament actoral basats en el cos, cor i ment, i diferents propostes per treballar l’espontaneïtat, l’energia, la presència, la connexió, l’escolta, el joc, el compromís i l’obertura emocional, així com una iniciació a la improvisació.

Amb el material que sorgeix de les sessions formatives es crea col·lectivament una acció teatral sobre construcció de pau i drets humans, que es presenta en un centre educatiu de la comarca, amb un debat post-funció amb la participació d'estudiants.

Aquest projecte forma part del Programa Garraf per la Pau, que desenvolupa el Consell Comarcal del Garraf des de l’any 2006, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Calendari/Horari:

Les classes es fan habitualment en dissabtes i són conduïdes per l’Aula d’Activitats Teatrals – Tracart.

Contacte:

El curs es convoca anualment a través dels centres educatius i del web.

  • 93 810 04 00
  • comunicacio@ccgarraf.cat
Darrera actualització: 21.07.2022 | 10:34