Ajut per al pagament del lloguer per persones de 36 anys o més. Convocatòria tancada

Són subvencions per al pagament del lloguer o cessió d'ús d'habitatges o habitacions amb l'objectiu de facilitar l'accés i la permanència a sectors de població en risc d'exclusió social.

Persones beneficiàries: 

Persones que en data 22 de març de 2023 tinguin 36 anys o més, i siguin titulars d'un contracte de lloguer, o cessió d’ús d’un habitatge o d’una habitació, que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya. Els ajuts no es donen per l’ordre d’arribada de les sol·licituds.

Import màxim del lloguer:

L’import màxim del lloguer ha de ser de 650 €, en el cas dels habitatges; 350 € en el cas d’habitacions, i de 900 € en cas de famílies nombroses, famílies monoparentals i/o per a unitats de convivència amb algun membre amb discapacitat amb barem favorable (mobilitat reduïda).

Import de l'ajut: 

L’import de l'ajut anual és d'entre 240 € i 2400 € anuals.

Termini: 

De l'11 d'abril al 12 de maig de 2023

Sol·licituds: 

Aquests ajuts s’han de sol·licitar, preferentment, de forma telemàtica al web de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

Aquelles persones que no tinguin cap possibilitat de fer el tràmit telemàtic, poden demanar cita prèvia al Consell Comarcal del Garraf per rebre atenció preferent:

  • A través del web
  • Al telèfon 93 810 04 00, marcant # i l’extensió 1141 (de dilluns a divendres, de 10h a 13h).

L’Oficina Comarcal d’Habitatge també atén de forma descentralitzada a Olivella, Cubelles, Sitges i Sant Pere de Ribes. Els horaris i webs per a demanar cita prèvia als municipis es poden consultar aquí

Darrera actualització: 01.06.2023 | 10:49