Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Llibres Projecte Traca

El projecte de prevenció de drogodependències "Traca", del Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Cubelles, Canyelles i Olivella, edita diversos llibres per treballar temes educatius i de prevenció amb joves i famílies.

 

La iniciativa dels llibres del Projecte Traca es va iniciar el 2016 amb “Una setmana per recordar”, un conte per nens i nenes que acaben la primària, on a partir d’una història senzilla es convidava als pares a cercar espais de comunicació per introduir i parlar de temes com: el tabac, l’alcohol, afectivitat, dinàmiques familiars, models de família... en un moment de canvis en els nens i nenes i el seu pas de primària a secundària. 

 

Després, al 2017,  es va editar “Jo mai, mai...”, un conte adreçat a adolescents de 3r d’ESO, per llegir a l'institut amb el professorat, i parlar de temes i situacions que els hi preocupen: relacions afectives, drogues, sexualitat, assetjament, etc.

 

Al 2020 es va editar “Un món d’històries” que a partir de relats quotidians i propers, cerca la reflexió i l’apropament a mares i pares, i aporta diferents mirades educatives sobre la convivència amb adolescents, en què sovint es generen conflictes. El llibre recull històries amb llenguatge senzill i clar, on s’hi podran veure reflectides les famílies i trobar idees i maneres de fer, que els hi poden ser útils en aquesta etapa de la vida.

  • Un món d'històries

    Un món d'històries

Enllaços relacionats